Εταιρία

Το λογιστικό γραφείο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ιδρύθηκε το 1975 με στόχο την παροχή λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών.

Ο ιδρυτής του Ηλίας Καραγιάννης με μακρόχρονη εμπειρία στην αντιμετώπιση προβλημάτων σε λογιστικά – φορολογικά – ασφαλιστικά εργατικά θέματα, γνωρίζοντας τον ουσιώδη ρόλο που διαδραματίζει στην σωστή λειτουργία μας επιχείρησης μια καλά οργανωμένη οικονομική και λογιστική υπηρεσία επικέντρωσε την λειτουργία του γραφείου μας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μαζί με την σύζυγό του Σταματία Καραγιάννη αφιέρωσαν όλους τους πόρους της εταιρίας για την παροχή των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων προς όφελος των πελατών μας.

Από το 2001 το γραφείο αναλαμβάνει ο Νίκος Καραγιάννης, απόφοιτος οικονομικής σχολής, υπεύθυνος μηχανογραφημένου λογιστηρίου σε μεγάλες εταιρίες .

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους φορολογούμενους επιτηδευματίες για την διασφάλιση της άρτιας λειτουργίας των επιχειρήσεων με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εφαρμόζοντας τις τελευταίες λογιστικές μεθόδους και τα πλέον σύγχρονα από τεχνολογικής απόψεως λογιστικά προγράμματα.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες του γραφείου μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα των αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το γραφείο μας συνεργάζεται αποκλειστικά με καταξιωμένους νομικούς συμβολαιογράφους και ορκωτούς λογιστές-ελεγκτές.

Newsletter

Εγγραφτείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για τις φορολογικές αλλαγές.

Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην σελίδα Πολιτικής Απορρήτου.